Uitslag Peiling Maurice de Hond

Reikhalzend keek ik uit naar de uitslag van de peiling van TOP peiler Maurice de Hond. En ja eindelijk was de uitslag daar. Terwijl ik op wc zat ben ik de uitslag gaan lezen en wachtte ik vooral waar in de uitslag de grote verassing die Dhr. Durham ons alle beloften tevoorschijn zou komen. Echter bleef de verrassing uit en was de enige verassing toen ik ophoog kwam van de wc bril en achterom keek. Ja, daar lag de bruingekleurde verassing die gelijk stond met de uitslag van de peiling.

 

Dat de NDP de grote winnaar zou worden was alles behalve een verassing te noemen, dit kan je eerder een feit noemen. Maar feitelijk vindt ik dat je peiling moet houden over alle districten en dit is niet gebeurt en zijn er enkele districten geschat. Als de V7 heeft betaald voor Maurice de Hond zoals Dhr. Santokhi heeft gezegd in de uitzending van To the point, wat overigens werd ontkend door Dhr. Durham sterker nog hij wist zelfs geen eens dat de voorzitter van de VHP zijn mond voorbij had gepraat, zeg dit genoeg over de samenwerking binnen de V7. Maar laten we ervan uitgaan dat de V7 heeft betaald, dan is een schatting altijd in het voordeel van hun, immers wie betaald, die bepaald. Jawel, en mijn eerdere voorspelling kwam dan ook uit.

 

Het district Marrowijne is niet meegenomen in de peiling en is dus geschat. Een ongeboren baby weet dat dit district bij uitstek het district is van Ronnie Brunswijk en dus ABOP. Deze partij zal ten allertijden de grote winnaar daar zijn, hoe kan men dan nu zeggen dat de V7 daar als winnaar uit de bus is gekomen? Als u het weet mag u het zeggen, maar mijn ervaring is dat de bewoners daar hun hele huis geel hebben gemaakt en dragen ook nog eens geel ondergoed. En ze hebben echt niet even deze kleur geel gemengd met de kleur rood om ze de kleur Oranje te krijgen. Oh nee sorry dat is de kleur van de VHP en niet die van V7. Of te wel de uitslag aldaar plaatst ik onder het kopje ridicuul of in de volksmond gezegd doodgewone BULLSHIT.

 

Toen kwam schatting nr. 2 naar voren. Jawel, het district Sipaliwini wat overigens ook niet meedeed in de peilingen van dhr. Woef Woef en dus ook is geschat en ja hoor wie was daar de grote winnaar de V7. Nu kan je me hier veel over vertellen maar deze schatting is geen ridicuul te noemen maar volkommen krankzinnig te verklaren. Maar ja dat zal dhr. Woef Woef een rotzorg zijn want die ligt al uitgebreid op de bank in Amsterdam Oud Zuid zijn geldbiljetten te tellen.

 

Misschien zit ik er naast hoor en hebben ze in India ook districten die de namen Marrowijne en Sipaliwini dragen, want anders is het toch echt onmogelijk. Een peiling is een peiling en een schatting is een schatting, als men deze twee door elkaar gaat mengen, dan krijg je altijd een gemanipuleerd beeld. Een beeld wat je het beste kan vergelijken dat ik zou zeggen dat ik zwanger zou zijn van een koe. Of dacht men dat het volk dit gewoon lekker zou geloven. Ja, maak dat de kat maar wijs of in dit geval maak dat de hond maar wijs.

Fijn weekend en tot maandag.

Appie König

Article By :